Futisala

Futisala 6

Futisala 6 is gestart in 2013 in de 2e klasse.  Het idee is ontstaan op kantoor bij de Arbeidsmakelaars. Een aantal collega’s wilden graag in competitieverband zaalvoetballen en zo ontstond Futisala 6. Voor een gedeelte uit zelfstandig ondernemers van de Arbeidsmakelaars, aangevuld met vrienden en kennissen.

In het eerste seizoen werd gelijk de titel gepakt en was promotie naar de 1e klasse een feit. Daarnaast werd gelijk de kwartfinale gehaald in de beker en dit was een bemoedigende start voor Futisala 6.

Het tweede seizoen verliep ook voorspoedig wat ook weer direct resulteerde in promotie naar de Hoofdklasse.

Ook in de Hoofdklasse (ondertussen alweer het derde seizoen) bleek Futisala 6 een aanwinst voor het hoogste niveau binnen de FZK competitie.  Dit seizoen werd keurig afgesloten op een vierde plaats en er werd een plek in de halve finale van de beker behaald. Helaas was in deze wedstrijd KZVV C te sterk en mocht dit team aantreden in de finale.

Het team bestaat in 2014, en het vierde seizoen, uit Maarten Hanse, Peter van Hartingsveldt, Stefan Wisse, Pieter van Olst,  Hilbert Jan Bijman, Erik Meuleman en Remco Plender. Wanneer zijn studie het toelaat zal ook Gerhard Bonhof zijn wedstrijden blijven meespelen, net zoals het afgelopen seizoen.

Prijzen:

2013:Kampioen 2e Klasse FZK Voorjaarscompetitie

2013:Promotie 1e Klasse FZK Najaarscompetitie

2014:Promotie Hoofdklasse FZK Voorjaarscompetitie